- Pentru o experiență gastronomică în Grecia poți vizita Olympus Riviera, Regiunea Thesalia și Regiunea Mării Egee de Nord.
- Poți să ai parte de preparate tradiționale, cu ar fi plăcinta Sfougato din Lesbos.
- Dacă ești iubitor al cărnii, recomandările sunt preparatele din porc negru de Olimp.
Astăzi poți „merge” într-o călătorie culinară în Grecia, unde o să fii vrăjit de bucatele tradiționale grecești din 3 regiuni cheie ale țării – Olympus Riviera, Regiunea Thesalia și Regiunea Mării Egee de Nord.
Gastronomia este foarte importantă pentru poporul grec și, implicit, pentru turiștii români care merg acolo. Imaginează-ți doar – bucate gătite cu ingrediente locale și proaspete, asezonate cu faimosul lor ulei de măsline. Unde? Le găsești pe toate în Lesbos.
Dacă te-am convins, și vrei să-ți faci vacanța în Grecia, trebuie să știi că acum ai un charter direct din București către Lesbos – o insulă plină de cultură și istorie. Dar nu numai acolo poți să ai parte de o vacanță pe cinste.
Georgios Stafylakis, directorul Organizației Naționale a Turismului din Grecia, spune că românii știu deja unde să meargă în Grecia.