• Meniul „La Savart” include: risotto cu sfeclă coaptă, creveți black tiger și lava cake cu înghețată.
  • Restaurantul „La Savart” este situat în fostul domiciliu al copiilor familiei Ceaușescu.
  • Poți mânca pe acoperiș, în grădină sau în interiorul restaurantului, preț mediu: 180 lei/persoană.

Ce mănânci azi? Salată cu caracatiță și vinaigrette cu trufe, risotto cremos cu sfeclă coaptă și creveți black tiger, iar la desert lava cake cu înghețată de vanilie. Unde? La Savart, în București.

Restaurantul este situat în fostul domiciliu al copiilor familiei Ceaușescu. Savart găzduiește seri cu muzică live de pian. Meniul este inspirat din bucătăria franceză. Poți alege să mănânci pe acoperiș, în grădină sau în interiorul restaurantului. Prețul mediu este de 180 lei/persoană.

Ce altceva poți mănca azi? Calcan din Marea Neagră cu ulei de arpagic și ciuperci, conopidă prăjită cu mei, sos de iaurt și caviar, iar la desert baklava. Unde? La Turk Fatih Tutak în Turcia. Singurul restaurant de două stele Michelin din Istanbul. Meniul de degustare are zece feluri de mâncare. Prețul pentru meniul de degustare este 198 euro/persoană. De la 1 mai prețul ajunge la 250 de euro/persoană.

Recomandări

AȘA, XI?
FLORENȚA COMBATE TURISMUL
TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE
F1 LA MONACO
ISRAELUL DISTRUGE
UNDE MERGI AZI?

Citește și