• The Dior Spa se află la Hôtel Plaza Athénée din Paris, Franța.
  • La Hotel London te poți bucura de o zi de spa de lux, în stilul Bvlgari.
  • La Rome Cavalieri ai parte de acel Dolce Vita, prin masajele ayurvedice și aromaterapie.

După o săptămână lungă la birou, sigur vrei să te relaxezi. Cum? Ce zici de o zi la un spa, dar de lux. Deci, unde poti să mergi la final de săptămână? De la spa Bvlgari, până la Dior.

Cum arată topul celor mai interesante saloane de spa de lux?

Dacă ai drum vara aceasta prin Paris, nu trebuie să ratezi Hôtel Plaza Athénée, locul unde se află The Dior Spa. Spa-ul se află într-un apartament al hotelului numit Dior Light Suite. Încăperea are lumini LED ce mimează lumina naturală și un studio de fitness. Spa-ul oferă o serie de tratamente de lux și sunt folosite produse Dior atât pentru corp cât și pentru față. De asemenea, poți să optezi pentru un tratament face-mind-body de trei ore.

În Londra, trebuie să mergi neapărat la Bvlgari Hotel London pentru o zi de spa de lux. Acolo vei găsi 11 camere private speciale pentru tratamente. Este vorba despre capsulele de hidrogen hiperbaric. Tratamentul vindecă pielea și scade inflamațiile din corp dar îți dau și un boost de tinerețe. Ultimul salon este în Roma și este vorba de Rome Cavalieri A Waldorf Astoria Resort.  Acesta este considerat cel mai bun din Roma dar și cel mai mare. Acolo, totul este oferit de la cei la La Prairie. Dar hotelul în sine este o experiență.

Recomandări

LASCONI ESTE NOUL PREȘEDINTE AL USR
CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA

Ce poți să faci la Rome Cavalieri?

Rome Cavalieri nu este recomandat doar pentru tratamente, ci și ca o cazare în Roma. Arhitectura hotelului și decorurile sunt superbe dar nu numai atât. Oaspeții pot să cineze la restaurantul de trei stele Michelin, La Pergola Restaurant and Bar. Iar dacă ești pasionată de mașini, hotelul îți poate oferi experiența de a conduce un super car italian.

Citește și