• Milano Jewelry Week 2024 include peste 50 de evenimente.
  • 350 de expozanți din 60 de țări, vor fi săptămâna aceasta la evenimentul de la Milano.
  • Ediția din acest an marchează a 10-a aniversare a Artistar Jewels.

Începând de astăzi și până pe 20 octombrie Milano va străluci, pentru că găzduiește Milano Jewelry Week – evenimentul internațional care celebrează bijuteriile și măiestria artizanală. Cu peste 50 de evenimente, 350 de expozanți din 60 de țări și 8.000 de bijuterii expuse în cele mai iconice locații ale orașului, această săptămână promite o experiență de neuitat.

Milano Jewelry Week include o varietate impresionantă de evenimente concepute pentru a atrage atât pasionații în domeniu, cât și bijuterii, dar și profesioniști din industrie. Printre acestea se numără expoziții de bijuterii, unde poți admira creații inovatoare și lucrări de artă unice, realizate de cei mai talentați designeri din lume.

De asemenea, vor avea loc prezentări și conferințe în care experții din domeniu vor discuta despre cele mai recente tendințe, tehnici de design și inovații tehnologice în bijuterii. Tot aici a și ateliere interactive unde ai oportunitatea să înveți direct de la meș de șucări cum să-ți faci propria bijuterie.

Recomandări

SABOTEAZĂ BIDEN CAMPANIA?
NETANYAHU A DECIS
CE FACE ISRAEL?
MBAPPÉ E ACUZAT DE VIOL
AVERTISMENTUL GERMANIEI
FLIRTUL STRĂIN RUPE RELAȚII?

Cum contribui Milano Jewelry Week la promovarea artizanilor și inovației în design-ul de bijuterii?

Milano Jewelry Week joacă un rol esențial în dezvoltare a industriei bijuteriilor, iar această platformă globală este ideală pentru artiștii, designerii și meșteșugarii din domeniu, pentru că pot interacționa și uite colabora prin expoziții, ateliere și faptul că poți participa și tu la eveniment.

Citește și