• Bucureștiul prinde viață cu o mulțime de festivaluri vibrante și transformă orașul într-un hub cultural în acest weekend.
  • Festivalul „Toamna la Ceaun”, Asia Fest, Dâmbovița Delivery, iMapp și alte concerte și activități distractive te așteaptă.
  • Bucharest Music Film Festival  revine cu o nouă ediție, în Piața George Enescu.

Mai sunt câteva ore și începe weekend-ul. Bucureștiul prinde viață cu o mulțime de festivaluri vibrante și transformă orașul într-un hub cultural. Capitala marchează 565 de ani de existență, o aniversare care adaugă un farmec special atmosferei festive din acest sfârșit de săptămână.

Ce putem face în acest weekend?

Având în vedere că Bucureștiul împlinește 565 de ani, ai un weekend plin de evenimente. Festivalul „Toamna la Ceaun”, Asia Fest, Dâmbovița Delivery, iMapp și alte concerte și activități distractive, mai ales că se anunță și vreme bună și cu mult soare.

La Asia Fest ești așteptat cu spectacole inedite și zeci de feluri de mâncare interesante. Evenimentul e organizat la Arena Națională și te așteaptă acolo Sushi, Pachețele de primăvară, pui shanghai, pește, fructe de mare, dar și dulciurile tradiționale turcești, siriene sau libaneze.

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
TÎLVĂR SCHIMBĂ STRATEGIA

Bucharest Street Food Festival. Festivalul aduce zeci de feluri de mâncare care mai de care și mai interesante. În Piața Constituției, poți gusta diferite feluri de mâncare din 10 bucătării internaționae. Un Rârăsfăț culinar pentru pofticioși.

Ce activități poți face?

În București se organizează cel mai mare eveniment de video mapping din lume, iMapp. Tema ediției din acest an e „Legacy” și onorează bogăția culturilor globale, folclorul, tradițiile unice ale fiecăruia, dar și emoțille universale.

După opt ani de pauză, Bucharest Music Film Festival  revine cu o nouă ediție, în Piața George Enescu. Ai concerte live, susținute de artiști naționali și internaționali, orchestre simfonice de prestigiu, spectacole, ateliere pentru copii și proiecții de filme în aer liber.

Toate acestea vor avea acces gratuit. Festivalul are o varietate de stiluri muzicale, de la repertoriul clasic de jazz, până la muzica cinematică de pop fusion. Apoi mai ai Piața Țărănească de Toamnă, Spectacol la fântânile arteziene, Simfonia Apei, dar și Festivalul „Toamna la Ceaun”. 

Citește și