• Celebrități ca Naomi Osaka și Coco Gauff au fost prezente la US Open 2024.
  • Moda extravagantă a adus un aer festiv evenimentului.
  • Atmosfera relaxată contrastează cu formalitatea de la Wimbledon.

US Open este în plină desfășurare. Ca de fiecare data evenimentul atrage nu doar cei mai buni jucători de tenis, ci și o mulțime de celebrități care au umplut deja tribunele stadionului. De la moda extravagantă a lui Naomi Osaka la alegerile elegante ale lui Zoey Deutch, evenimentul promite momente de neuitat atât pe teren, cât și în afara lui.

Ce vedete notabile au fost prezente până acum la US Open?

Anul acesta la turneul de tenis, au fost vedete precum Coco Gauff, Naomi Osaka, Jannik Sinner și Carlos Alcaraz care au fost în centrul atenției, dar și celebrități din afara lumii tenisului au strălucit în tribune. Naomi Osaka, deși a fost eliminată în runda a doua, a impresionat cu două rochii de tenis sofisticate, decorate cu volane și funde mari, semnate de Nike. De asemenea, Phoebe Dynevor, actrita din Bridgerton a reinterpretat vestele, aducând un aer modern, iar Zoey Deutch a ales o rochie neagră elegantă.

Cum se compară atmosfera cu cea de la Wimbledon?

Atmosfera de la US Open este considerată mult mai relaxată și vibrantă comparativ cu formalitatea de la Wimbledon. Deși ambele turnee atrag un public de elită și celebrități, US Open se bucură de o libertate stilistică mai mare, permițând participanților să experimenteze cu moda. La acest turneu, vedetele pot opta pentru ținute mai îndrăznețe și neconvenționale, cum ar fi rochii elegante sau accesorii trendy, fără teama de a fi considerate inadecvate. Această abordare mai lejeră și jovială contribuie la o atmosferă de sărbătoare, unde spectacolul de tenis este completat de un spectacol de modă, făcând din US Open o experiență unică în calendarul sportiv.

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI

Citește și