• Marla McCants a cântărit la un moment dat mai mult de 326 de kilograme și nu putea să mai meargă.
  • Până în acest moment a pierdut multe kilograme, iar transformarea este incredibilă.
  • Aceasta avea peste 326 de kilograme când și-a făcut apariția în emisiunea My 600-lb Life, în urmă cu mulți ani.

Marla McCants a cântărit la un moment dat mai mult de 326 de kilograme, nu putea să meargă și era obeză morbidă. Fără asistență, viața lui Marla era în pericol. Până în acest moment a pierdut foarte multe kilograme, iar transformarea este incredibilă. Menținerea unei diete sănătoase poate fi o provocare. Poate fi nevoie de mult timp și bani pentru a pregăti alimente sănătoase dacă ai o familie, un soț sau soție, sau mai multe interese.

Într-adevăr, mâncarea de tip fast-food este o capcană. Ei bine, ocazional poate fi benefică, dar dacă o consumi prea mult în timp, îți va afecta sănătatea. De aceea suntem sfătuiți, de obicei, să facem mișcare pentru a ne îmbunătăți mintea, corpul și sufletul. Există o mulțime de oameni inspirați care încearcă să ne învețe cum să ducem o viață sănătoasă prin munca asupra interiorului nostru, pace interioară și mâncând alimente nutritive pentru a ne simți fantastic. Aceste persoane cu o condiție fizică bună sunt motivante, dar și cele precum Marla McCants.

Aceasta avea peste 326 de kilograme când și-a făcut apariția în emisiunea My 600-lb Life, în urmă cu mulți ani. Se credea că era pe punctul de a deceda din cauza stilului ei de viață prost. Dar, Marla și-a schimbat viața cu mult efort și cu sprijinul Dr. Now. Ea arată fantastic acum. Dr. Younan Nowzaradan, cunoscut mai bine sub numele de „Dr. Now”, nu era sigur că o poate ajuta pe Marla McCants când aceasta a apărut în emisiune.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Călătoria lui Marla McCants pentru a pierde în greutate

În realitate, Dr. Now a renunțat de fapt la mai mulți pacienți de-a lungul anilor pentru că a simțit că nu îi mai poate ajuta. Potrivit acestuia, au existat anumiți pacienți pe care a simțit că nu îi mai poate asista.

Voi fi alături de ei ori de câte ori vor avea nevoie de mine. Dacă nu respectă planul, în cele din urmă nu voi mai putea să îi ajut și vor folosi resurse care aparțin altcuiva.”

Marla McCants nu se putea ridica nici măcar să meargă singură din cauza obezității sale extreme. Gătea într-o friteuză minusculă pe care o purta mereu cu ea, în timp ce mânca mâncare în pat. Marla era dependentă. După cum știm cu toții, dependențele sunt greu de depășit. Ea s-a dovedit a fi unul dintre cei mai dificili pacienți ai Dr. Now. Ea a luat decizia de a merge la Houston, Texas, unde a fost repartizată, împreună cu copilul ei, și a făcut o procedură de bypass gastric pentru a o ajuta în efortul ei de a slăbi.

Dr. Nowzaradan a susținut într-un interviu acordat revistei Houstonia Magazine că nu a câștigat niciun ban din operații, ci s-a concentrat să îi ofere o a doua șansă la viață.

Când te uiți la responsabilitatea morală pe care o avem, vezi pe cineva care nu are o viață, dar care ar putea avea una”, a remarcat el. Nu trebuie să fim bogați. Cu siguranță trebuie să ne asigurăm un mijloc de trai, dar nu trebuie să ne facem griji că trebuie să facem acest lucru de la fiecare pacient în parte. Prin urmare, mai degrabă decât să mănânce viețile oamenilor, adevăratul său scop este de a-i ajuta să trăiască o viață sănătoasă și utilă.

Dr. Nowzaradan a declarat: „Nu am permis niciodată ca aparatul de fotografiat să îmi afecteze comportamentul cu vreun pacient. Acționez în aceeași manieră indiferent dacă este sau nu prezentă o cameră de filmat”.

Într-un interviu acordat publicației People, Dr. Nowzaradan a precizat că mulți pacienți s-au luptat să își mențină pierderea în greutate chiar și după ce au fost supuși unei operații de bypass gastric.

„Lucrul cu unii pacienți care pot fi autodistructivi este o provocare zilnică”, a spus el. „Datoria mea este de a găsi o modalitate de a-i inspira să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele, nu de a mă supăra pe ei.”

În momentul în care Marla McCants a fost externată, călătoria ei ar fi putut lua sfârșit. Sierra, fiica ei, a fost cea care a luat decizia că acesta nu va fi sfârșitul. L-a sunat încă o dată pe Dr. Now, implorându-l să îi dea o mână de ajutor.

Pentru prima dată după mulți ani, s-a ridicat în picioare

În emisiunea de urmărire, McCants a putut fi văzută acasă, pe patul ei, bazându-se în continuare aproape în întregime pe fiica ei, Sierra. Ea cântărea 326 de kilograme în acest moment, după ce suferise o scădere remarcabilă în greutate. Următoarea ei intervenție majoră a fost o operație de îndepărtare a pielii în acel moment. Cu toate acestea, ea încă nu avea greutatea necesară pentru a continua.

Marla abuza de dietă și refuza să se ridice și să se miște, ceea ce era îngrijorător. Puiul prăjit pe care obișnuia să-l facă din patul ei era încă în mintea ei. Când a fost difuzat episodul următor, trecuse aproape un an de la operația de bypass a Marlei, dar aceasta încă nu se putea ridica în picioare.

Nu mergea așa cum se aștepta să meargă, așa că a fost puțin deprimată acum câteva luni, dar acum e mai bine, a adăugat ea. Principalul obiectiv al Marlei a fost să poată sta în picioare și să meargă înainte de a trece la îndepărtarea pielii suplimentare.

Marla McCants a suferit o schimbare uimitoare

M-am mutat în Texas pentru a-mi recăpăta viața și a fi prezentă pentru nepoții mei, dar încă mă simt nepotrivită pentru a juca un rol semnificativ în viața lor. Sunt nerăbdătoare să fac operația…, a spus ea în episodul următor. Ea a continuat: „Încă mai am pofte și mi-e dor de puiul prăjit. Am încercat să folosesc ulei de măsline, dar nu a funcționat.

De-a lungul anilor, Sierra își ajutase mama în toate felurile. Apoi, la un an după intervenția de bypass gastric a mamei sale, a simțit nevoia de a-și relua propria viață și de a nu mai avea grijă de Marla. Bineînțeles, nici Marla nu voia ca fiica ei să aibă grijă de ea. Marla McCants poate părea un caz fără speranță, dar ea este mai mult decât pare la prima vedere.

Ea a afirmat că firma de producție a fabricat de fapt evenimente și s-a angajat într-o activitate lipsită de etică pentru a face ca programul să pară mai dramatic decât a fost în realitate, într-un interviu cu Rickey Smiley pe YouTube. În primul rând, au anunțat-o cu un an înainte, când, de fapt, s-a întâmplat la doar o lună după operația mea de bypass gastric, potrivit lui Marla.

Am pierdut 70 de kilograme în prima lună. Am fost operată pe 13 februarie 2015, iar episodul respectiv a avut premiera în martie 2015. Scapasem recent de 70 de kilograme. Eram în spital, eram subponderală, iar el voia să mă ridic în picioare? Pe bune? Îmi cere să mă ridic când sângerez pe pat?

Cum se simte Marla McCants în acest moment?

Este rezonabil să spunem că și-a schimbat complet viața și că arată incredibil! Marla și-a făcut o apariție în cadrul emisiunii „Sister Circle” în 2019 și și-a dezvăluit acolo noul ei sine real.

„Vreau să încep prin a clarifica faptul că dependența alimentară există. Întotdeauna voi gândi în acești termeni. Am avut probleme cu ea”, a recunoscut ea.