• Kendall Jenner este protagonista celei mai recente campanii publicitare Calvin Klein.
  • Jenner a reflectat asupra faptului că a fost un „bebeluș” la începutul carierei în modeling.
  • Potrivit casei de modă, ședința foto este topless pentru a pune în valoare „încrederea și senzualitatea” vedetelor campaniei, printre care se numără și FKA Twigs și Michael B. Jordan.

Kendall Jenner este protagonista celei mai recente campanii publicitare Calvin Klein, realizată în obișnuitul alb-negru sexy.

Conform Daily Mail, campania se referă la încrederea în sine” , iar Jenner pare cu siguranță în largul ei.

Kendall și-a etalat frumusețea naturală cu un machiaj foarte minimalist, în timp ce a purtat o serie de lenjerie intimă pentru a prezenta noua colecție.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Jenner lucrează cu brandul de mai mulți ani, începând cu mult timp în urmă, în 2015, deși aceasta ar putea fi cea mai sexy colaborare a ei de până acum. În videoclipul campaniei și în imaginile care o însoțesc, regizate și fotografiate de Mert Alas și Marcus Piggott, tânăra de 27 de ani poartă blugi Calvin Klein și ceea ce pare a fi un sutien din denim asortat, precum și setul clasic de chiloți și sutien Calvin.

Pe lângă Jenner, Jennie, FKA Twigs, Michael B. Jordan și Aaron Taylor-Johnson sunt, de asemenea, protagoniștii campaniei de primăvară.

FOTO – Daily Mail

La începutul acestei săptămâni, Jenner a participat la petrecerea Vanity Fair Oscar Party într-o rochie vintage Jean Paul Gaultier – dar acesta nu este singurul motiv pentru care a ajuns pe prima pagină a ziarelor. Modelul este în prezent legat de superstarul global Bad Bunny; cu toate acestea, cei doi nu au confirmat încă public relația.

Dar, potrivit TMZ, Kendall Jenner și Bad Bunny au plecat împreună de la petrecerea de după Oscaruri în aceeași mașină. Acest lucru vine la doar câteva zile după ce cei doi au fost văzuți sărutându-se.