• Aluziva: ,,În online, cu presiunea de a fi perfectă tot timpul, la un moment dat ajungi să dai în depresie”
  • Aluziva, despre fidelizarea celor care o urmăresc: ,,Le-am lăsat ușa deschisă la viața mea. Alegerea lor dacă vor să rămână și să se uite sau nu”

Ce-am fi fost dacă n-ar fi existat Facebook-ul? Și de ce îl ,,înșelăm” din ce în ce mai mult și mai des cu TikTok-ul și Instagramul? Oare ce mai pregătește Mark Zuckerberg și cum arată rețeaua viitorului?

Alina Greavu, alias Aluziva, îți dezvăluie din micile sale secrete pentru a-și fideliza numeroasa comunitate care o urmărește. Astăzi, însă, recunoaște franc că Instagramul i se pare mult mai atractiv decât facebook-ul. 

,,Le-am lăsat ușa deschisă la viața mea. Alegerea lor dacă vor să rămână și să se uite sau nu. Trăiesc prin prisma experienței mele, alături de familia mea, și bune și rele. Iau oamenii ăștia cu mine și când merg cu fiu-miu la spital și asta nu înseamnă că sharuiesc prea multe neapărat. Cred că o felie de realitate.”, spune Alina.

Recomandări

ALTĂ GRANIȚĂ
TRUMP E FAN HORROR
RAIDURI ÎN LIBAN
LE PEN URMĂRITĂ PENAL
VORBE GRELE
REVIN INUNDAȚIILE

,,Că, în online, cu presiunea de a fi perfectă tot timpul, la un moment dat ajungi să dai în depresie. Când ești tu natural, tot timpul și nu încerci să pari cumva, să încapi într-o formă de prăjitură, e mult mai ușor de suportat. Pe mine nu mă apucă depresiile de la social media, pe când pe alții știu că-i apucă, pentru că se luptă încontinuu să atingă niște standarde, să aibă anumite postări.”, adaugă Alina.