• Creatorii de conținut de pe TikTok și YouTube Shorts spun povești despre Chubby și familia sa în prezentări fără cuvinte de imagini generate de A.I. 
  • Un videoclip recent al contului TikTok Mpminds începe cu Chubby și copilul său, Chubby Jr, îmbrăcați în zdrențe.
  • Ultima imagine îl arată pe Chubby după gratiile închisorii.

Videoclipurile lacrimogene cu pisici generate de Inteligența Artificială (A.I.) au câștigat milioane de vizualizări și un public devotat, estompând granița dintre spam și artă. De-a lungul timpului, au existat multe pisici celebre pe internet, dar este posibil ca niciuna dintre ele să nu fi făcut mai mulți oameni să plângă decât Chubby, potrivit BBC.

Creatorii de conținut de pe TikTok și YouTube Shorts spun povești despre Chubby și familia sa în prezentări fără cuvinte de imagini generate de A.I. 

Un videoclip recent al contului TikTok Mpminds începe cu Chubby și copilul său, Chubby Jr, îmbrăcați în zdrențe. Chubby ține în mână o pancartă de carton pe care scrie „Will Purr Fro Eood” (n.r. Vom toarce pentru mâncare). În imaginile următoare îl vedem pe Chubby furând dintr-un magazin alimentar, fiind arestat de poliție și lăsându-l pe Chubby Jr îndurerat cu o soartă incertă.

Recomandări

AVIZE AMATORILOR
LASĂ FRICA LA INTRARE
MĂ DOARE INTERNETUL
MANUAL VS TELEFON
SE ÎNTREC ÎN GAFE
PUTIN AMENINȚĂ OCCIDENTUL

Ultima imagine îl arată pe Chubby după gratiile închisorii, visând cu nostalgie la fiul său. Videoclipul are peste 50 de milioane de vizualizări și 68.000 de comentarii, scrise în mai multe limbi diferite. 

În ultimele trei luni, aproape toate videoclipurile au avut drept coloană sonoră un cover generat de Inteligența Artificială al piesei What Was I Made For a lui Billie Eilish, versurile fiind înlocuite cu mieunături. Înainte de aceasta, cântecul standard era un cover al melodiei Unstoppable a lui Sia. 

Citește și