• The Slow Mo Guys este unul dintre cele mai populare canale de entertainment de pe YouTube
  • Vloggerii au arătat diferenţa „cu mască” și „fără mască” atunci când tușești, strănuți sau pur și simplu numeri până la 5
  • Invitat special în clipul devenit viral a fost cunoscutul medic Anthony Fauci

Cu siguranţă ştim cu toții că este important să purtăm mască. Dacă întâlneşti însă persoane care nu au încredere că acest obicei ar putea face diferența, de acum le poţi arăta un clip sugestiv.

Probabil ai auzit de The Slow Mo Guys. Este unul dintre cele mai populare canale de pe YouTube. Ei prezintă momente spectaculoase cu imaginea încetinită de până la 40 de ori. De obicei se ocupă cu glume, însă acum îţi prezintă ceva serios. Diferenţa făcută de mască atunci când tuşeşti. Totul la 1.000 de cadre pe secundă. 

Vloggerii nu s-au rezumat la filmarea clipului. I-au arătat rezultatul directorului Insitutului Naţional pentru Boli Infecţioase din SUA, doctorul Anthony Fauci.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional al SUA pentru Alergii şi Boli Infecţioase: Cred că ceea ce ați arătat este grafic, dar o demonstraţie frumoasă a importanţei măştii. Unul dintre motivele pentru care este atât de important să îţi acoperi faţă este pentru că acum ştim că 40-45% dintre oamenii care sunt infectaţi nu au niciun simptom, însă au virus în nazofaringe.