• Organizatorii festivalurilor anunță că evenimentele de anul acesta au fost anulate și reprogramate în 2021.
  • „Din păcate e prea multă incertitudine cu privire la măsurile de siguranță și sănătate pe care ar trebui să le implementăm”, au scris organizatorii Electric Castle, pe Facebook.
  • Unii fani au optat să păstreze biletele pentru ediția viitoare.

Edițiile Electric Castle, Untold, Jazz in the Park, Neversea și Summer Well au fost amânate oficial pentru anul 2021. Potrivit organizatorilor există prea multă incertitudine privind măsurile de siguranță.

„Sănătatea și siguranța voastră au fost întotdeauna prioritatea noastră absolută și, din păcate, în acest moment, nu există un scenariu ideal în care festivalul să se desfășoare în deplină siguranță”, au scris organizatorii Electric Castle pe pagina lor de Facebook.

Noua ediție a Electric Castle va avea loc în perioada 14-18 iulie 2021.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Organizatorii festivalurilor Neversea și Untold spun că 95% dintre cumpărătorii de bilete și abonamente la festivalul din acest an le-au transformat în varianta ”ANYTIME”, care le permite că le utilizeze pentru a intra la o ediție a festivalurilor din următorii trei ani, la alegere.

Ca și în cazul agențiilor de turism, organizatorii de evenimente sunt încurajați să ofere vouchere, pe care oamenii să le folosească la achiziționarea produselor promoționale.

Totuși, cine dorește restituirea banilor pe bilet, o poate face după o procedură stabilită de festivaluri, împreună cu companiile de ticketing.

Noile date pentru desfășurarea Untold și Neversea vor fi comunicate până pe 15 decembrie 2020, au dezvăluit organizatorii.

Și festivalul Summer Well, care avea programată ediția aniversară de 10 ani, a fost amânat. Noua ediție va avea loc între 13 și 15 august 2021.

Cea de-a opta ediţie a festivalului Jazz in the Park, care trebuia să se desfăşoare între 25 şi 28 iunie, în parcul Central din Cluj-Napoca, a fost amânată pentru 24 – 27 iunie 2021.

For each of the last 7 years we’ve built this alternate world where you can be yourself, carefree and safe. The energy…Publicată de Electric Castle pe Marţi, 2 iunie 2020