• Rețeaua de socializare și site-ul de microblogging va face postările utilizatorilor vizibile persoanelor blocate de utilizator.
  • X introduce această schimbare deoarece utilizatorii pot vedea deja postările persoanelor care i-au blocat prin utilizarea unui alt cont sau atunci când sunt deconectați.
  • Elon Musk a declarat anterior că funcția de blocare „nu are sens”.

X, fostul Twitter, aduce modificări funcției de blocare, permițând ca toate postările publice să poată fi vizualizate de toată lumea de pe platformă, inclusiv de cei care au fost blocați. Rețeaua de socializare și site-ul de microblogging va face postările utilizatorilor vizibile persoanelor blocate de utilizator. Elon Musk, proprietarul X, a răspuns la o postare privind eliminarea butonului actual de blocare, afirmând că „funcția de blocare va bloca contul respectiv să se implice în postările publice, dar nu va bloca vizualizarea acestora”, scrie Business Standard.

X afișează un mesaj „Sunteți blocat” atunci când cineva încearcă să vizualizeze profilul unui utilizator care l-a blocat și nu permite utilizatorului blocat să vadă urmăritorii, răspunsurile sau lista de urmăritori ai contului.

Potrivit The Verge, X introduce această schimbare deoarece utilizatorii pot vedea deja postările persoanelor care i-au blocat prin utilizarea unui alt cont sau atunci când sunt deconectați. Elon Musk a declarat anterior că funcția de blocare „nu are sens” și a sugerat că aceasta trebuie să fie depreciată în favoarea unei forme mai puternice de mute. Schimbarea va permite utilizatorilor blocați să vadă postările unei persoane, dar nu va permite interacțiunea cu aceasta. Se speculează, de asemenea, că această mișcare vizează creșterea vizibilității reclamelor pentru toți utilizatorii.

Recomandări

CUM DEVII LIDER?
CE ANIMAL PREFERI?
AJUTĂ ANA CONSUMATORII?
REMOTE SAU LA BIROU?
CHIMIA ELEV-PROFESOR
CE FACEM CU DEZINFORMAREA?

Anterior, X a anunțat că numai abonații premium vor avea posibilitatea de a face livestream pe platformă, fapt confirmat de profilul oficial (a)Live de pe X.

Citește și