Elton John renunță la Twitter, spunând că schimbarea politicii platformei va permite dezinformării să înflorească

November 22, 2022, New York, New York, USA: ELTON JOHN performs at Saks Fifth Avenue Holiday window unveiling and light show. (Credit Image: © Sonia Moskowitz Gordon/ZUMA Press Wire)

Elton John anunţă că părăseşte Twitter, din cauza schimbărilor despre care spune că „permit dezinformarea să înflorească” .

Elton John face aceste comentarii după ce Elon Musk a declarat că va acorda o „amnistie generală” pentru conturile suspendate, potrivit The Guardian.

Sir Elton John a declarat că nu va mai folosi Twitter după schimbarea politicii, care, în opinia sa, va permite „dezinformării să înflorească necontrolat” .

Comentariile muzicianului în vârstă de 75 de ani vin după ce Elon Musk, care a cumpărat reţeaua de socializare pentru 44 de miliarde de dolari, a declarat că va acorda o „amnistie generală” pentru conturile suspendate, despre care experţii au spus că va duce la revenirea pe platformă a „superdiseminatorilor de ură” .

Vineri, John a scris pe Twitter: „Toată viaţa mea am încercat să folosesc muzica pentru a aduce oamenii împreună. Cu toate acestea, mă întristează să văd cum dezinformarea este folosită acum pentru a diviza lumea noastră. Am decis să nu mai folosesc Twitter, având în vedere recenta lor schimbare de politică, care va permite dezinformării să înflorească necontrolat” .

Exit mobile version