• Din păcate, ghosting-ul este mai la modă ca niciodată.
  • Băiatul a abandonat-o în timp ce ea trăgea un pui de somn.
  • Dezamăgită și neînțelegând ce se întâmplase, Samantha a început să îl sune pe băiat pentru a obține o explicație.

Din păcate, ghosting-ul este mai la modă ca niciodată. Acest mod de a pune capăt unei relații, care provine din cuvântul ghost (fantomă), constă în a pune capăt unei relații afective prin întreruperea oricărui contact cu persoana în cauză și fără a da vreo explicație.

O practică ce poate părea inofensivă, dar care are adesea consecințe foarte negative asupra stimei de sine a persoanei care o primește. Ultima care a demonstrat acest lucru a fost Samantha, utilizatoarea TikTok din spatele contului @sdenoyer, care a explicat pe rețelele de socializare cum a părăsit-o partenerul ei după ce a zburat cu avionul pentru a se întâlni cu el.

După cum a povestit tânăra pe contul ei: „Am zburat în cealaltă parte a țării pentru a mă întâlni iubitul meu virtual; când m-am trezit din somn, el dispăruse cu toate lucrurile lui” , a spus ea, revoltată și foarte dezamăgită de comportamentul acestuia.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Aparent, un prieten comun i-a prezentat de la distanță, au început să vorbească pe aplicația Facetime în mod regulat, până când amândoi au decis să aibă o întâlnire față în față și Samantha a traversat cu avionul țara pentru a se întâlni cu el.

Dezamăgită și neînțelegând ce se întâmplase, Samantha a început să îl sune pe băiat pentru a obține o explicație pentru comportamentul său, dar acesta nu i-a răspuns la telefon. Așa că prietenul pe care îl aveau în comun și care le făcuse cunoștință a decis să facă ceva în acest sens.

Băiatul nu a răspuns niciodată la apelurile și mesajele ei
În cele din urmă, prin intermediul amicului, băiatul a spus că a avut o urgență în familie și nu a mai spus nimic, explicație care nu a convins-o pe Samantha, care nu a ezitat să-i trimită mai multe SMS-uri în care îi reproșa atitudinea sa, că i-a băut vodca și că nu a plecat mai devreme pentru a-și putea schimba zborul.

Videoclipul a devenit rapid viral, adunând aproape două milioane de vizualizări și mii de mesaje de susținere pentru tânără, pentru ca aceasta să nu se descurajeze din cauza incidentului nefericit.

@sdenoyer #stitch with @ayeevuh._ #greenscreen ♬ original sound – SamanthaMarie
@sdenoyer Reply to @deegutierrez1 ♬ original sound – SamanthaMarie