• Din păcate, ghosting-ul este mai la modă ca niciodată.
  • Băiatul a abandonat-o în timp ce ea trăgea un pui de somn.
  • Dezamăgită și neînțelegând ce se întâmplase, Samantha a început să îl sune pe băiat pentru a obține o explicație.

Din păcate, ghosting-ul este mai la modă ca niciodată. Acest mod de a pune capăt unei relații, care provine din cuvântul ghost (fantomă), constă în a pune capăt unei relații afective prin întreruperea oricărui contact cu persoana în cauză și fără a da vreo explicație.

O practică ce poate părea inofensivă, dar care are adesea consecințe foarte negative asupra stimei de sine a persoanei care o primește. Ultima care a demonstrat acest lucru a fost Samantha, utilizatoarea TikTok din spatele contului @sdenoyer, care a explicat pe rețelele de socializare cum a părăsit-o partenerul ei după ce a zburat cu avionul pentru a se întâlni cu el.

După cum a povestit tânăra pe contul ei: „Am zburat în cealaltă parte a țării pentru a mă întâlni iubitul meu virtual; când m-am trezit din somn, el dispăruse cu toate lucrurile lui” , a spus ea, revoltată și foarte dezamăgită de comportamentul acestuia.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Aparent, un prieten comun i-a prezentat de la distanță, au început să vorbească pe aplicația Facetime în mod regulat, până când amândoi au decis să aibă o întâlnire față în față și Samantha a traversat cu avionul țara pentru a se întâlni cu el.

Dezamăgită și neînțelegând ce se întâmplase, Samantha a început să îl sune pe băiat pentru a obține o explicație pentru comportamentul său, dar acesta nu i-a răspuns la telefon. Așa că prietenul pe care îl aveau în comun și care le făcuse cunoștință a decis să facă ceva în acest sens.

Băiatul nu a răspuns niciodată la apelurile și mesajele ei
În cele din urmă, prin intermediul amicului, băiatul a spus că a avut o urgență în familie și nu a mai spus nimic, explicație care nu a convins-o pe Samantha, care nu a ezitat să-i trimită mai multe SMS-uri în care îi reproșa atitudinea sa, că i-a băut vodca și că nu a plecat mai devreme pentru a-și putea schimba zborul.

Videoclipul a devenit rapid viral, adunând aproape două milioane de vizualizări și mii de mesaje de susținere pentru tânără, pentru ca aceasta să nu se descurajeze din cauza incidentului nefericit.

@sdenoyer #stitch with @ayeevuh._ #greenscreen ♬ original sound – SamanthaMarie
@sdenoyer Reply to @deegutierrez1 ♬ original sound – SamanthaMarie