• IShowSpeed a transmis live din Ferentari, Casa Poporului și Terasa Obor.
  • IShowSpeed are 27 de milioane de urmăritori pe YouTube.
  • Streamul lui IShowSpeed a strâns 4 milioane de vizionări în câteva ore.

România prinde viteză la turiști străini. Youtuberul IShowSpeed a venit ieri să le arate celor aproape 27 de milioane de urmăritori ai săi cum e la noi în țară. Speed și-a început turul în Ferentari. A încercat apoi să facă un live din Casa Poporului. Momentul culminat a fost însă când a ajuns în Piața Obor. La mici, bineînțeles.

După aproape două ore, în care s-a plimbat prin centru și s-a întâlnit cu fanii, IShowSpeed a ajuns în Piața Obor, unde a mâncat faimoșii mici de la Obor. „Sunt delicioși”, a spus el.

Youtuberul a anunțat în timpul live-ului că va merge la festivalul de muzică Beach Please!, din Costinești. Creatorul de conținut a venit în România la cererea urmăritorilor săi. 

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

A fost însoțit permanent de trei bodyguarzi masivi, iar stream-ul lui de aproape 4 ore a avut constant între 100 și 200 de mii de spectatori. De la București, youtuber-ul a anunțat că merge la Costinești, să-l vadă pe Travis Scott la festivalul Beach Please!

Darren Watkins Jr. (19 ani) este un creator de conținut și streamer popular pe platformele YouTube și Twitch. Canalul său de YouTube a fost deschis în martie 2016. 

Citește și