• Aplicaţiile vor avea funcţii avansate pentru mesajele de la alte aplicaţii, inclusiv reacţii la mesaje, răspunsuri directe sau confirmări de citire.
  • Începând de anul viitor, utilizatorii vor putea crea discuţii de grup.
  • Din 2027 vor putea face apeluri vocale şi video cu prietenii din alte aplicaţii.

Meta face modificări la WhatsApp și Messenger pentru a adăuga interoperabilitate cu aplicații de chat terțe – în Europa. Pe baza rapoartelor anterioare, Meta a început să lucreze la activarea chat-urilor cu terțe părți anul trecut, după intrarea în vigoare a normelor din Digital Markets Act (DMA) al blocului comunitar, scrie Engadget.

În primul rând, utilizatorii vor primi o notificare în momentul în care noua facilitate va fi implementată și vor putea să comunice cu cei care folosesc altă aplicație.

Compania a declarat că a colectat feedback de la potențiali parteneri și alte părți interesate pentru a o ajuta să modeleze noua experiență. Pentru început, a conceput noi notificări pentru WhatsApp și Messenger care vor alerta utilizatorii atunci când un serviciu terț devine disponibil pentru integrare. Utilizatorii vor putea alege aplicațiile terțe de la care doresc să primească mesaje și pot alege fie să primească aceste mesaje într-o căsuță de primire separată.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
S.O.S SECRET SERVICE
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA

Cei pe care nu îi deranjează să primească mesaje alături de chat-urile lor pe Messenger sau WhatsApp pot alege în schimb o căsuță de primire combinată.

Mai mult, aplicaţiile vor avea funcţii avansate pentru mesajele de la alte aplicaţii, inclusiv reacţii la mesaje, răspunsuri directe sau confirmări de citire.

Începând de anul viitor, utilizatorii vor putea crea discuţii de grup, iar din 2027 vor putea face apeluri vocale şi video cu prietenii din alte aplicaţii.

Citește și