• Meta introduce o nouă funcţie în aplicaţia Threads pentru a răspunde criticilor legate de lipsa de conţinut în timp real.
  • Indicatorul de activitate este văzut mai degrabă ca un mijloc de a încuraja interacţiuni rapide, dar fără o modalitate clară de a găsi persoanele care sunt online.
  • Funcţia, denumită „activity status”, afişează un cerc verde lângă fotografia de profil a utilizatorilor care sunt online.

Meta introduce o nouă funcţie în aplicaţia Threads pentru a răspunde criticilor legate de lipsa de conţinut în timp real.

Funcţia, denumită „activity status”, afişează un cerc verde lângă fotografia de profil a utilizatorilor care sunt online, scrie Engadget.

Adam Mosseri, şeful Instagram, a precizat că scopul este să faciliteze conversaţiile între utilizatori prin evidenţierea celor care sunt activi.

Recomandări

SAGA DE LA UNIRII
PLANUL LUI ZELENSKI
SUA AVERTIZEAZĂ MOLDOVA
ALBANIA VREA ÎN UE
CE VEZI LA BFW?
INFLUENCER PÂNĂ LA MOARTE

Deşi astfel de indicatori sunt mai comuni în aplicaţii de chat precum Discord, Meta a spus că nu intenţionează să introducă mesageria directă (DM) în Threads. Decizia rămâne în vigoare, chiar dacă Instagram, platforma soră, include deja o astfel de funcţie.

Criticile iniţiale ale utilizatorilor, care solicită un flux de conţinut orientat mai mult către informaţii în timp real, nu sunt complet adresate prin această funcţie.

Indicatorul de activitate este văzut mai degrabă ca un mijloc de a încuraja interacţiuni rapide, dar fără o modalitate clară de a găsi persoanele care sunt online.