Meta restabilește paginile de Facebook și Instagram ale lui Trump

January 25, 2023, Donald Trump, Auvergne Rhone Alpes, France: Meta will reinstate DONALD TRUMP's Facebook account after a two-year suspension over his role in praising the rioters who stormed the Capitol, on January 6, 2021. (Credit Image: © Adrien Fillon/ZUMA Press Wire)

Paginile oficiale de Facebook și Instagram ale fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump, par să fi fost restaurate de proprietarul platformelor de socializare, Meta Platforms, conform Baha News.

Măsura vine la două săptămâni după ce gigantul tehnologic american a anunțat că îi va permite lui Trump să revină pe Facebook și Instagram la doi ani după ce a fost interzis pentru incitare la violență” , care a dus la insurecția de la Capitoliul SUA în primele zile ale anului 2021. Twitter a restabilit, de asemenea, contul lui Trump în noiembrie.

Cu toate acestea, fostul președinte nu a postat niciun conținut pe niciuna dintre platforme de când a fost debranșat. Trump și-a lansat anul trecut propria platformă de socializare Truth Social.

Exit mobile version