• Microsoft a anunțat o nouă caracteristică numită carduri de canal pentru canalele Teams.
  • Utilizatorii pot ascunde acum feed-ul Discovery în Teams.
  • Funcția Town Hall din Teams a adăugat o modalitate prin care participanții pot vedea și trimite reacții de tip emoji în timpul unui astfel de eveniment.

Microsoft a publicat o listă extinsă cu ceea ce a adăugat la serviciul său Teams pentru luna august 2024. Utilizatorii pot ascunde acum feed-ul Discovery în Teams. Microsoft a lansat, de asemenea, o aplicație Teams unificată pentru Windows și Mac în luna august, care permite utilizatorilor să se conecteze cu conturile lor personale sau de la serviciu, scrie Neowin.

Microsoft a anunțat o nouă caracteristică numită carduri de canal pentru canalele Teams. Treceți pe numele canalului în antet sau oriunde este menționat canalul, pentru a vedea informații importante, cum ar fi descrierea canalului, ora ultimei activități, numele echipei și informații despre membri, ajutându-vă să înțelegeți rapid contextul și scopul canalului.

O altă caracteristică nouă adăugată pentru întreprinderile care utilizează Teams în luna august permite persoanelor care împărtășesc același principiu să solicite acum să se alăture unui canal partajat Teams stabilit prin utilizarea linkului de partajare al canalului respectiv. O altă nouă funcție Teams business permite utilizatorilor să acceseze aplicații într-un chat de grup Teams care are alți utilizatori ai canalului care nu fac parte din compania lor.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Funcția Town Hall din Teams a adăugat o modalitate prin care participanții pot vedea și trimite reacții de tip emoji în timpul unui astfel de eveniment. Microsoft spune că: Participanții pot selecta reacția pe care doresc să o afișeze temporar prezentatorilor și celorlalți participanți prin intermediul panglicii de acțiuni din partea de sus a ferestrei town hall. Reacțiile apar ca un flux continuu pe partea laterală a ecranului, oferind o reprezentare în timp real a sentimentelor participanților.

Citește și