• Mimi este prima vloggeriţă din România care a atins 1 milion de urmăritori pe Instagram.
  • Tocmai a lansat proiectul Top Influencer pe canalul ei de YouTube
  • Câştigătorul concursului va primi suma de 10.000 lei şi o strategie de management

Mimi, pe numele ei real Mihaela Pantea, este unul dintre cele mai urmărite personaje din online-ul românesc. A studiat actoria la Londra, în urmă cu patru ani şi de atunci este vlogger.

Acum este prima vloggeriţă din România care a atins un milion de urmăritori pe Instagram. În acest moment, cifrele ei de pe internet arată cam aşa: 949 de mii de abonaţi pe Youtube, 1,1 milioane pe Instagram şi peste 500 de mii pe TikTok. În urmă cu trei luni, Mimi a luat o pauză de la vlog.

Acum a revenit în forţă cu un show numit Top Influencer: „În momentul în care am lansat pe YouTube ultimul meu vlog, nu aveam nici cea mai mică idee ce urmează să fac. Ştiam sigur că vreau să fac ceva ce mă va provoca din punct de vedere creativ. La un moment dat, unei fete din echipa mea i-a venit o idee asemanatoare cu Top Influencer şi de acolo a pornit ideea întregului show”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

O competiţie cu şi pentru cei mai fresh oameni din online. Bătălia a început, iar fanii sunt nerăbdători să afle cine va fi câştigător: „Câştigătorul concursului va primi suma de 10.000 de RON, alături de trofeul concursului, titlul de top influencer şi o strategie de management făcută de W Management Hub pe un an de zile. Toate episoadele Top Influencer vor fi difuzate pe Youtube pe parcursul lunii decembrie”.