• Pe parcursul a aproape 800 de videoclipuri, MrBeast și-a făcut un nume cu cascadorii uriașe.
  • MrBeast, pe numele real Jimmy Donaldson, era deja persoana cu cei mai mulți urmăritori.
  • Dar tânărul de 26 de ani a intrat acum în istoria platformei cu un număr aparent de neclintit de 269 de milioane de abonați.

MrBeast a depășit T-Series ca fiind cel mai mare canal de YouTube într-o bătălie de lungă durată pentru cei mai mulți abonați. Casa de discuri indiană T-Series, care încarcă trailere și videoclipuri muzicale, a deținut recordul pentru cel mai mare canal YouTube timp de cinci ani, înainte de a fi doborât duminică, scrie BBC.

MrBeast, pe numele real Jimmy Donaldson, era deja persoana cu cei mai mulți urmăritori. Dar tânărul de 26 de ani a intrat acum în istoria platformei cu un număr aparent de neclintit de 269 de milioane de abonați, detronând T-Series și plasându-l cu capul și umerii deasupra tuturor celorlalte.

Pe parcursul a aproape 800 de videoclipuri, MrBeast și-a făcut un nume cu cascadorii uriașe – inclusiv oferind insule private, fiind îngropat de viu și punând în scenă o versiune reală a jocului Squid Game de pe Netflix. Într-o postare pe X, MrBeast a spus că l-a „răzbunat” în sfârșit pe starul YouTube Felix Kjellberg, cunoscut sub numele de PewDiePie, depășind numărul de 266 de milioane de abonați al lui T-Series.

Recomandări

ATAC ARMAT ÎN RUSIA
MACRON FACE O PROMISIUNE FRANCEZILOR
PROBLEME LA GRANIȚĂ
ORBAN, ACUZAT CĂ FOLOSEȘTE MAȘINĂRIA FRICII
TESLA ȘI-A REDUS CU 14% PERSONALUL
CE S-A ÎNTÂMPLAT CU GRUPUL WAGNER?

Într-o postare ulterioară, MrBeast a spus că canalul său a preluat recordul cu cea mai mare creștere zilnică a numărului de abonați, care a crescut cu peste 2 milioane sâmbătă. T-Series a stabilit inițial recordul în 2019, depășindu-l pe PewDiePie – la care YouTuberul suedez a spus că „tot ce a fost nevoie a fost o entitate corporatistă masivă cu toate cântecele de la Bollywood” într-un videoclip în care își explica înfrângerea.

Citește și