Ronaldo este cea mai populară persoană din lume pe social media. Fotbalistul are aproximativ 917 milioane de urmăritori

Cristiano Ronaldo este cea mai populară persoană din lume pe social media, cu aproximativ 917 milioane de urmăritori, iar acum a ridicat ștacheta și mai sus. Fotbalistul portughez a stabilit un nou record pe YouTube odată cu lansarea canalului său.

După ce a încărcat primul videoclip pe 21 august, Ronaldo a ajuns la un milion de abonați în doar o oră și jumătate, devenind astfel canalul cu cei mai mulți subscriberi adunați într-un timp record. La două zile după premieră, CR7 a depășit 30 de milioane de abonați. Iar acum, canalul are 60.7 milioane de abonați.

Căpitanul echipei naționale a Portugaliei și a echipei saudite Al-Nassr vorbește pe canalul său de YT despre fotbal, dar și despre celelalte interese ale sale, inclusiv familia, starea de bine, nutriția, pregătirea, recuperarea, educația și afacerile, potrivit anunțului de presă împărtășit de Variety.

Ronaldo a declarat într-unul dintre videoclipurile sale cu partenera sa, supermodelul spaniol și influencerul social media Georgina Rodríguez, că YouTube-ul este „o modalitate de a fi mai aproape de fanii săi, de oamenii apropiați și crede că este o platformă ideală pentru a putea împărtăși un pic din viața sa, obiceiurile sale și să promoveze un stil de viață sănătos, dar și un conținut autentic.

Georgina Rodríguez este primul invitat pe canal, deși fotbalistul intenționează să invite mai multe persoane. În alte videoclipuri, Ronaldo apare jucând fotbal și tenis cu copiii săi sau vorbind despre subiecte precum autodepășirea sau presiunea din fotbal. Youtuberul american MrBeast este cel mai urmărit pe YouTube, cu 315 milioane de abonați.

Exit mobile version