• În mijlocul haosului de pe Twitter și al protestelor de pe Reddit, un grup de foști angajați ai Twitter lansează o nouă platformă socială numită Spill.
  • Spill este o rețea socială nouă, care funcționează pe principii similare cu Twitter, dar cu accent pe conținutul vizual și este disponibilă în magazinul oficial de aplicații pentru iPhone.
  • Spill este acum în faza beta, iar accesul la platformă se face doar pe bază de invitație.

În mijlocul haosului de pe Twitter și al protestelor de pe Reddit, un grup de foști angajați ai Twitter lansează o nouă platformă socială numită Spill.

Spill este o rețea socială nouă, care funcționează pe principii similare cu Twitter, dar cu accent pe conținutul vizual și este disponibilă în magazinul oficial de aplicații pentru iPhone.

Noua platformă este dezvoltată de un grup de foști angajați ai Twitter. CEO-ul Alphonzo „Phonz” Terrell a fost șeful editorial global cu un an în urmă, înainte de a fi concediat de Elon Musk. Între timp, el a înființat o nouă companie și a obținut finanțări în valoare de 2,75 milioane de dolari, scrie Bussines Insider.

Recomandări

ALEGERI 2024
GEOANĂ RUPE TĂCEREA
VIAȚA DUPĂ EXIT POLL
MESAJUL LUI CIUCĂ
LASCONI ARE 18%
„MULȚUMESC, BUCUREȘTI”

Spill își propune să fie, încă de la început, o rețea socială prietenoasă pentru toate categoriile de utilizatori, conform declarațiilor lui Terrell. Acesta spune că a făcut eforturi deosebite pentru a atrage creatorii de conținut de culoare.

Această rețea creată de foștii angajați ai Twitter adoptă o abordare interesantă în ceea ce privește moderarea conținutului. Deoarece la început nu dispune de suficiente resurse pentru o moderare riguroasă, Spill va implementa un sistem numit „scor de reputație”, prin care încurajează utilizatorii să se poarte „frumos” pe platformă.

În funcție de modul în care se comportă în cadrul rețelei, reputația utilizatorilor va crește sau scădea. Cei cu un scor bun vor beneficia de acces la noi facilități și alte avantaje care vor fi identificate pe parcurs.

Spill este acum în faza beta, iar accesul la platformă se face doar pe bază de invitație.

Citește și: