• „Thank you, Beyoncé”, noul trend viral pe TikTok e inspirat din Grammy.
  • Fanii cred că vedetele îi dedică succesul lui Beyoncé pentru a evita ghinionul.
  • Fanii spun că Beyoncé și Jay-Z ar fi implicați în cazul lui Diddy.

Tu i-ai mulțumit lui Beyonce pentru reușitele tale în viață? Dacă nu-i pomenești numele s-ar putea să ai probleme! Utilizatorii TikTok au transformat recunoștința față de cântăreață într-un nou trend, în care îi mulțumesc pentru absolut orice, totul din „teama” de a nu o supăra pe Regina Bey. Trendul „Thank you, Beyoncé” a luat naștere după ce fanii au observat că toate vedetele care au câștigat premiul Grammy i-au mulțumit și i-au dedicat ei succesul lor, scrie Forbes.

Fanii spun că acestea i-au adus omagii din frică ca să nu pățească ceva rău. Printre vedetele câștigătoare se află Adele și Lizz care păreau speriate. Pentru că Taylor Swift nu i-a mulțumit, a fost întreruptă de Kanye West pe scenă, care a spus că Beyonce e mai bună decât ea. Dar conspirațiile nu se opresc aici! Fanii spun că ea și Jay-Z ar fi implicați în tot felul de lucuri bizare, inclusiv în cazul lui P Diddy.

Artista este o figură foarte respectată și realizată în industria muzicală și este adesea menționată în timpul ceremoniilor de premiere. Utilizatorii TikTok au observat un tipar, subliniind că artiștii importanți o menționează sau îi mulțumesc adesea lui Beyoncé în timpul discursurilor de acceptare, chiar și pentru albume create fără implicarea acesteia.

Recomandări

ORBAN VS. LEYEN
2025, AN DE FINAL
META „FACE CURAT” ÎN MOLDOVA
THANK YOU, BEYONCE!
CV-UL LA CONTROL
NATO SCHIMBĂ FOAIA

De unde a apărut meme-ul „Mulțumesc, Beyoncé”?

Se pare că meme-ul își are originea într-un amestec bizar de teorii ale conspirației cu privire la Beyoncé și Jay-Z, unele dintre acestea vechi de mai mulți ani, cărora acuzațiile recente împotriva lui Sean „Diddy” Combs le-au dat o nouă viață.

La fel ca Madonna, Beyoncé a folosit adesea iconografie religioasă și istorică în videoclipurile sale, ceea ce a alimentat teoriile suprarealiste ale conspirației conform cărora cântăreața este în secret italiancă și comunică prin simbolism, un pic ca în Codul lui Da Vinci (în mintea teoreticienilor conspirației, decorul este mijlocul de comunicare preferat al celor puternici).

Citește și