• Pentru a reduce spam-ul, TikTok limitează numărul de grupuri pe care le poate crea o persoană.
  • TikTok a introdus Stickers în DMs, care permite utilizatorilor să creeze și să încarce stickere personalizate pe TikTok.
  • Toată lumea, inclusiv adolescenții cu vârsta cuprinsă între 16 și 17 ani, pot fi adăugați la un chat de grup numai de către prietenii lor.

TikTok adaugă chat-uri de grup, care vor accepta până la 32 de persoane per chat. Rețeaua de socializare a anunțat funcția foarte solicitată luni. Permite grupului să vizioneze, să comenteze și să reacționeze împreună la videoclipuri în timp real pe platformă. De asemenea, vine cu câteva restricții: nu este disponibil pentru cei cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani, scrie PC Mag.

De asemenea, toată lumea, inclusiv adolescenții cu vârsta cuprinsă între 16 și 17 ani, pot fi adăugați la un chat de grup numai de către prietenii lor, pe care TikTok îl definește ca pe cineva care te urmărește și pe care îl urmărești. Deci, nu veți fi adăugat accidental la conversații cu persoane random pe care nu le cunoașteți.

Asta nu înseamnă că nu poți participa la un chat de grup cu persoane pe care nu-i cunoști, doar că nu poți fi adăugat la unul de către un străin. Dincolo de a fi adăugat, vă puteți alătura și conversațiilor de grup folosind un link partajat; cu toate acestea, TikTok are câteva măsuri de protecție încorporate pentru adolescenți. Ei nu se vor putea alătura acestor chat-uri decât dacă au cel puțin un prieten comun în chat.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Pentru a reduce spam-ul, TikTok limitează, de asemenea, numărul de grupuri pe care le poate crea o persoană și numărul de ori în care un mesaj poate fi transmis în cadrul grupurilor.

De asemenea, TikTok a introdus Stickers în DMs, care permite utilizatorilor să creeze și să încarce stickere personalizate pe TikTok, care pot fi utilizate de oricine pe platformă.

Citește și