• Tinder lansează o nouă funcție „Plus One” pentru a-i ajuta pe utilizatori să găsească o parteneră de nuntă.
  • Opțiunea din cadrul aplicației va semnala faptul că persoana fie caută un partener de nuntă și sunt dispuși să fie unul.
  • Tinder colaborează cu WeddingWire, o companie de resurse pentru planificarea nunților.

Tinder a anunțat joi că lansează o nouă modalitate pentru ca utilizatorii săi să găsească un „plus one” pentru sezonul nunților de la sfârșitul anului. Începând de astăzi, utilizatorii vor putea să se alăture opțiunii „Plus One” din cadrul aplicației pentru a semnala faptul că sunt fie în căutarea unui partener la o nuntă, fie că sunt dispuși să fie unul.

Noua funcție este accesibilă în cadrul secțiunii Explore a Tinder, care a fost lansată luna trecută și oferă modalități de a descoperi potriviri în funcție de interese și nu numai, scrie techrunch.com

„Știm că mulți dintre membrii noștri sunt în căutarea unui Plus One pentru următoarea lor nuntă și suntem încântați să le oferim acum o modalitate de a face exact acest lucru pe Tinder”, a declarat Kyle Miller, vicepreședintele departamentului de inovare a produselor la Tinder, într-o postare pe blog.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Tinder colaborează, de asemenea, cu WeddingWire, o companie de resurse pentru planificarea nunților, pentru a ajuta invitații singuri să acopere costurile sezonului de nuntă prin intermediul unui nou grant de nuntă.

Premii și instrumente de siguranță de la Tinder

Începând de astăzi, primii 100 de utilizatori Tinder eligibili care se vor înscrie la Plus One vor primi 460 de dolari pentru a ajuta la acoperirea costurilor asociate cu viitoarele nunți, cum ar fi călătoria, cadourile și cazarea. WeddingWire a constatat că invitații cheltuiesc în medie 460 de dolari pentru a participa la o nuntă, motiv pentru care această sumă a fost aleasă pentru această donație.

În plus față de aceste caracteristici sociale, Tinder s-a concentrat, de asemenea, pe lansarea unor instrumente de siguranță pentru utilizatorii săi. De exemplu, compania a anunțat în august că intenționează să facă disponibilă verificarea voluntară a identității la nivel global. În iunie, Tinder a lansat o funcție care le permite utilizatorilor să își încarce contactele de pe telefon și să blocheze anumite persoane pe care ar prefera să nu le vadă în aplicație.