• Un britanic a căzut de la 192 de metri, de pe un pod din Spania.
  • Britanicul încerca să genereze conținut pentru social media.
  • 14 oameni au murit anul acesta încercând să-și facă selfie-uri.

Cele 15 minute de faimă vin uneori cu costuri mult prea mari. Un britanic de 26 de ani a căzut de pe un pod din Spania în timp ce încerca să genereze conținut pentru social media, scrie CBS.

El a încercat să urce pe cel mai intalt pod suspendat din țară – Castilla-La Mancha, din centrul Spaniei. Acest lucru este interzis de autorități. Podul e la o înălțime de 192 de metri.

Macarena Muñoz, consilierul orașului pentru siguranța cetățenească, a declarat că bărbatul era însoțit de un cetățean britanic în vârstă de 24 de ani și că cei doi s-au deplasat spre pod pentru a „crea conținut” pentru rețelele de socializare.

Recomandări

SUA AVERTIZEAZĂ MOLDOVA
ALBANIA VREA ÎN UE
INFLUENCER PÂNĂ LA MOARTE
DISPARIȚII DUPĂ HELENE
EDITORIALUL LUI CRISTOIU
A FOST LANSAT ANDROID 15

Castilla-La Mancha, cel mai înalt pod din Spania, de la deschiderea sa în 2011, se află deasupra râului Tagus. Structura de 192 de metri înălțime este formată dintr-un stâlp principal de beton cu mai multe cabluri care vin din centru într-o formă triunghiulară.

Numai anul acesta, 14 oameni au murit în timp ce încercau să-și facă selfie-uri. Social media face victime nu numai în rândul celor care vor un selfie. O fată de 15 ani din Călărași a murit aseară în timp ce încerca o provocare periculoasă de pe TikTok.

Citește și