• Fostul primar avea pantalonii în vine și laptopul așezat pe podea.
  • Bărbatul a uitat că are camera deschisă și colegii au început să râdă.
  • Unul dintre colegi l-a rugat pe fostul primar să își închidă camera.

Fostul primar al Rio de Janeiro a participat la o ședință online de pe toaletă. Cu mâinile rezemate pe genunchi și laptopul așezat pe podea, bărbatul își asculta colegii, dar era preocupat și de alte treburi. Ceilalți participanți la ședință au început să râdă. Și-a dat seama de gafa pe care a comis-o abia când un coleg i-a sugerat să-și închidă camera.

Imaginile îl prezintă apoi pe liderul sesiunii, Pablo Mello, care stătea în camera de consiliu și care abia se putea abține să nu râdă când și-a dat seama ce se întâmplă. În timp ce se străduia să continue ordinea de zi, el a trebuit să își întoarcă privirea de la ecran și să împingă microfonul de la el pentru a-și controla râsul.

Apoi, printre dinți strânși, a implorat: „Domnule consilier Cesar Maia, vă rog să opriți camera, vă rog”. Imaginea sa a dispărut de pe ecranele celorlalți consilieri, care au continuat fără el, potrivit presei locale.

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
SE DEȘERTIFICĂ ROMÂNIA?
ÎN CE INVESTEȘTI? TRAVEL DE LUX
MEDVEDEV AMENINȚĂ SUA
CUM S-AU DESCURCAT ELEVII LA MATE?
3 DE LA USR VOR LA PALATUL COTROCENI

Gafă jenantă a lui Maia este doar ultima care s-a întâmplat cu lucrătorii și oficialii de când reuniunile virtuale au devenit mai frecvente în timpul pandemiei.

Pe fondul regulilor de închidere Covid-19, Zoom și alte servicii de apeluri video au devenit centrul suprem pentru organizarea de întâlniri, nunți, botezuri și înmormântări.

Nu este primul brazilian care uită că are camera deschisă – un bărbat a ieșit din duș în timpul unei ședinte pe Zoom.

Nici românii nu stau departe de gafe – un consilier din Brașov a fost surprins de colegii lui când se pregătea să tragă apa.

Citește și