• Verse ajută tinerii să creeze site-uri web și conținut vizual dinamic.
  • Aplicația folosește A.I. pentru a ghida utilizatorii în design și publicare.
  • Diverse companii și artiști folosesc Verse pentru conținut interactiv.

Tinerii din Generația Z se pot exprima foarte ușor cu ajutorul A.I. Verse este o nouă aplicație iOS alimentată de A.I., care ajută Generația Z să creeze conținut expresiv și multimedia. Utilizatorii pot proiecta site-uri mini, moodboard-uri sau pagini de fani, toate asistate de un A.I. care simplifică procesul.

Ce este aplicația Verse și cum funcționează?

Verse este o platformă creativă care permite utilizatorilor să creeze și să publice conținut multimedia pe o pânză interactivă, fie că este vorba de moodboard-uri, invitații sau pagini de fani. Asistată de un A.I. avansat, aplicația oferă o gamă largă de elemente – fotografii, videoclipuri, GIF-uri, linkuri și altele – pentru a crea experiențe vizuale unice, pe care utilizatorii le pot partaja pe social media.

Cum ajută Verse brandurile și artiștii?

Artiști precum Kenya Grace și companii ca Lunar folosesc Verse pentru a crea conținut imersiv și interactiv. Kenya Grace a folosit aplicația pentru a promova lansarea EP-ului său, în timp ce Lunar își promovează produsele prin intermediul unui mini site integrat pe pagina de Instagram, conectând utilizatorii direct la platformele de vânzare.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Ce urmează pentru aplicație?

Aplicația are planuri de extindere, inclusiv lansarea unei versiuni Android și a unui portal web, ceea ce va permite echipelor de marketing să creeze experiențe branduite pe internet. În plus, se explorează introducerea unui model de abonament pentru funcții premium.

Citește și