• De șapte ori campion de Formula 1, Lewis Hamilton a reacționat la o parte din comentariile de pe social media.
  • Lewis Hamilton a citit câteva tweet-uri negative.
  • Clipul a fost postat pe Youtube, de echipa de Formula 1, Mercedes.

Recent, pe Youtube, a apărut un videoclip în care campionul de Formula 1, Lewis Hamilton, răspunde criticilor care îi sunt aduse pe Internet. Hamilton a declarat despre el însuși că este un „tip destul de pozitiv”, scrie Sbnation.

Într-un comentariu pe Twitter, Hamilton a fost descris ca fiind o persoană care „se îmbracă ca un figurant”, la care acesta a răspuns că „au fost câteva ținute bune acolo”. Într-un altul, campionul de Formula 1 a fost catalogat drept „un prostănac care se plimbă prin pe un scuter de copil”, la care el a răspuns „mulțumesc”.

Poate că cel mai bun moment a fost când Hamilton a citit tweetul: „Uneori mă gândesc că Lewis Hamilton este doar un personaj din Zoolander”. Acest lucru l-a determinat pe pilotul de Formula 1 să sublinieze că el a fost, de fapt, în Zoolander 2.

Recomandări

CE I-A SPUS CHARLES LUI SIR KEIR STARMER?
ORBAN SE ÎNTÂLNEȘTE CU PUTIN
PEDRO SANCHEZ VIZITEAZĂ ROMÂNIA
MALPENSA DEVINE BERLUSCONI
PUTIN DESCHIDE O POARTĂ SPRE DONEȚK
ASPRETELE, VĂZUT PENTRU PRIMA OARĂ NOAPTEA

Videoclipul a început cu Hamilton reacționând la un tweet pe care scria: „Lewis Hamilton este atât de obositor, omule. Nu poate tipul să spună o propoziție fără să vindece pacea mondială sau să fie doar un hippy nebun”.

Hamilton a râs și a răspuns: „Ce vrei să spun? Sunt un tip pozitiv”.

Pilotul de Formula 1 a încheiat cu un mesaj pozitiv: „Aceste tweet-uri nu sunt chiar atât de rele, dar vreau doar să spun că toată lumea are dreptul la o opinie”, a declarat el. „Oricine de acolo care nu mă place, să o facă în continuare, e în regulă. Nu trebuie să iubești pe toată lumea din lume. Așa că nu vă doresc nimic altceva decât pozitivitate și apreciez în continuare comentariile, pentru că sunt destul de amuzante, ca să fiu sincer”.

Citește și: