• Ultimele imagini cu Diego Maradona au fost surprinse în San Andres, Buenos Aires
  • În videoclip, argentinianul îi face cu mâna unei fetițe
  • Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit miercuri din cauza insuficienței cardiace

Diego Maradona se întoarce și face cu mâna către o fetiță care îi strigă numele în ultimele imagini cu fostul decar, la doar câteva zile înainte să moară, relatează Daily Mail.

Argentinianul de 60 de ani poate fi văzut mergând cu dificultate în timp ce pune mâna dreaptă pe umărul unui însoțitor, pentru a-l ajuta la deplasare.

Dar, în ciuda disconfortului său evident, fosta vedetă de la Barcelona și Napoli și-a arătat inima mare întorcându-se și făcând cu mâna unei fetițe care a strigat „Hola Diego”.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Fetița i-a spus mamei sale „Maradona m-a salutat!”. Videoclipul uimitor a fost realizat în San Andres, unde Maradona și-a petrecut ultima săptămână din viață.

Procurorii au efectuat o investigație de rutină asupra morții sale și au ajuns la concluzia că un nepot a fost ultima persoană care l-a văzut în viață, în jurul orei 23:00, marți.

Totuși, spun că o asistentă medicală l-a verificat miercuri dimineață și a trimis un mesaj pe WhatsApp echipei sale de îngrijire chiar înainte de ora 9, spunând că se odihnește normal.