• Unele melodii ale unor artiști precum Adele, Mariah Carey, Bob Dylan, Green Day, Kendrick Lamar, Nirvana și R.E.M. au fost printre cele indisponibile pe YouTube.
  • La încărcarea paginii, în locul previzualizării videoclipului apare un mesaj de eroare.
  • Mesajul spune: „Video indisponibil. Acest videoclip conține conținut de la SESAC. Nu este disponibil în țara dumneavoastră.”

Până când YouTube și organizația de drepturi de interpretare SESAC vor ajunge la un acord privind termenii de reînnoire a contractului care expiră, consumatorii ar putea găsi multe dintre melodiile lor preferate imposibil de redat pe serviciul de streaming video.

Unele melodii (dar nu toate) ale unor artiști precum Adele, Mariah Carey, Bob Dylan, Green Day, Kendrick Lamar, Nirvana și R.E.M. au fost printre cele indisponibile pe YouTube în weekend, potrivit The Hollywood Reporter.

Duminică seara, Billboard confirma că hituri precum „Hello” și „Someone Like You” ale lui Adele și „Losing My Religion” al lui R.E.M. sunt doar câteva exemple de videoclipuri care nu pot fi redate pe YouTube în timp ce acordul de licențiere cu SESAC rămâne nesoluționat. La încărcarea paginii, în locul previzualizării videoclipului apare un mesaj de eroare.

Recomandări

ALTĂ GRANIȚĂ
TRUMP E FAN HORROR
RAIDURI ÎN LIBAN
LE PEN URMĂRITĂ PENAL
VORBE GRELE
REVIN INUNDAȚIILE

Mesajul spune: „Video indisponibil. Acest videoclip conține conținut de la SESAC. Nu este disponibil în țara dumneavoastră.”

Citește și