• Temperatura minimă se va situa între -18 grade Celsius și -5 grade Celsius, pe teritoriul României.
  • Bucureștiul va avea temperaturi minime situate între -8 grade Celsius și -6 grade Celsius.

Meteo în România: Temperatura minimă, între -18 grade Celsius și -5 grade Celsius

Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă dimineața, local în vest, centru, nord și nord-est, iar noaptea în cea mai mare parte a țării.

Cerul va fi temporar noros și trecător va ninge slab pe suprafețe mici, la munte, iar cu o probabilitate destul de mare, pe parcursul zilei și în centru, sud și sud-est, iar spre sfârșitul intervalului în nord-vest.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte și pe litoral, iar ziua și în nord-est.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -10 grade Celsius și 0 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între -18 grade Celsius și -5 grade Celsius, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre valori în jurul a -20 de grade. Local se va semnala ghețuș, iar dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

Meteo în București: Temperatura minimă se va situa între -8 grade Celsius și -6 grade Celsius

Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineața în special în zona preorășenească.

Vor fi înnorări în mare parte a intervalului, iar trecător ziua, vor fi posibile ninsori slabe. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă va fi între -2 grade Celsius și -1 grad Celsius, iar cea minimă între -8 grade Celsius și -6 grade Celsius, mai scăzută în zona preorășenească spre valori în jurul a -10 grade Celsius. Local se va semnala ghețuș.

ANM avertizează: România va fi lovită de ger pentru următoarele 5 zile

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis informare meteorologică valabilă în toată țara, începând de pe 16 ianuarie până pe 20 ianuarie. În această perioadă vor fi nopți și dimineți geroase.

Specialiștii au anunțat că avertizarea meteorologică este valabilă începând de sâmbătă, la ora 02:00 și până miercuri, la ora 10:00.

Meteo în România: Ger pe timpul nopților și al dimineților

În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger, la început în nord-vest, nord-est și centru, apoi și în celelalte regiuni.

Temperatura minimă se va situa între -18 și -8 grade Celsius

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 grade Celsius și -8 grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade Celsius.

Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 grade Celsius și 0 grade grade Celsius. Local se va semnala ghețuș, precizează meteorologii.