• Meteorologii anunță cod galben de caniculă pentru ziua de astăzi în cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei și local în Dobrogea continentală.
  • În București, vremea va fi călduroasă cu temperaturi de până la 34 de grade Celsius.
  • Potrivit ANM, se vor înregistra temperaturi ridicate pentru această dată, iar maximele se vor situa în general între 33 și 35 de grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni, 17 iunie, două avertizări cod galben de caniculă, pentru mai multe județe din sudul și sud-vestul țării. În București, vremea va fi călduroasă cu temperaturi de până la 34 de grade Celsius.

Meteorologii anunță cod galben de caniculă pentru ziua de astăzi în cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei și local în Dobrogea continentală. Potrivit ANM, se vor înregistra temperaturi ridicate pentru această dată, iar maximele se vor situa în general între 33 și 35 de grade Celsius. „Local va fi caniculă și disconfort termic ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) situându-se în jurul valorii de 80 de unități”, adaugă ANM.

De asemenea, și marți, 18 iunie, mai multe județe din sudul țării și sud-vestul țării vor fi sub avertizare cod galben de caniculă. „În Oltenia, Banat, sud-vestul Transilvaniei și în cea mai mare parte a Munteniei se vor înregistra temperaturi ridicate pentru această dată, maximele se vor situa în general între 32 și 35 de grade Celsius și local va fi caniculă”, precizează ANM.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Citește și