• Maximele urcă astăzi la 27°C în vest și centru, unde soarele va fi generos întreaga zi.
  • În capitală vor fi 23°C, iar soarele apare după-amiază.
  • Vremea va fi caldă săptămâna viitoare, dar local vor fi ploi de vară în toate regiunile.

Te bucuri de soare și căldură astăzi în mare parte din țară, însă prin sud norii mai persistă puțin. Trebuie să știi că săptămâna începe cu vreme caldă și în mare parte însorită.

Vedem soarele și în capitală?

Probabil după ora 15/16 va apărea soarele și în capitală, însă este de menționat că va ploua. În continuare, în restul țării ne bucurăm de soare deja de la această oră în centru, în vest, în est chiar și prin nord. Avem soare și o atmosferă mai degrabă de vară pentru că maximele ajung la 27 ° așa că la amiază se vor simți aproape 30 ° în mare parte din țară.

Lăsăm hainele groase și umbrela acasă, săptămâna viitoare?

Trebuie spus că intrăm în cea mai ploioasă perioadă a anului: finalul de luna mai – luna iunie sunt prin cele mai ploioase momente ale anului și nu se dezmint nici săptămâna viitoare chiar dacă se încălzește și vom avea din toate regiunile așa din când în când ploi de vară, poate chiar și cu tunete și fulgere. Față de ultima perioadă temperaturile cresc. Temperaturile cresc mai ales dimineața și noaptea, o să avem peste 10 ° în toată țara așa că nu mai dârdâim diminețile și serile de frig, iar la amiază și spre seară vorbim de temperaturi de peste 25 ° în mare parte a săptămânii. Rezumând, o săptămână caldă atât dimineața, cât și ziua; cu reprize de ploaie din când în când pe aici pe coasta.

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE RACHETE CU PRIORITATE
CUM SE PEDEPSEȘTE CONSUMUL LA VOLAN?
ZF: CREDIT FIX SAU DOBÂNDĂ. CE ALEGI?
UE INTERZICE TRANSBORDAREA GNL ÎN PORTURILE SALE
7/10 INVESTITORI SUNT ATRAȘI DE ROMÂNIA
CIOLACU VREA DATĂ PENTRU PREZIDENȚIALE

Citește și