• O parte a unei piscine a rămas atârnată de o stâncă după ce ploile abundente din California au provocat alunecări de teren.
  • Pământul de sub marginea piscinei părea să fi fost luat de ape.
  • Casele din San Clemente, Orange County, au fost evacuate în timpul furtunii din această săptămână.

O piscină de exterior a ajuns să atârne pur și simplu la marginea unei stânci, după ce o furtună violentă a lovit California și a provocat alunecări de teren în această săptămână, relatează Business Insider.

Casele dintr-un cartier de pe malul mării din San Clemente au fost evacuate în timpul furtunii din această săptămână. Alunecările de teren au lăsat doar jumătate din curtea unei case, iar piscina a rămas pur și simplu atârnată la marginea unei stânci.

FOTO – Insider

Imaginile au fost distribuite prima dată pe Twitter de Michele Gile, jurnalistă CBS. În ele se vede clar cum pământul de sub piscină a căzut.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Sezonul acesta am avut o cantitate extraordinară de ploi și nu cred că am încheiat cu ele” , a declarat Thanh Nguyen, un căpitan de pompieri din Orange County.

„Îngrijorarea noastră în acest moment este că există mai multe zone care pot fi afectate de alunecări”, a mai spus acesta.