• Pregătește-ți cele mai bune outfituri de toamnă; nu va ploua, iar amiezile aduc 20°C.
  • În capitală ai parte de mult soare și 20°C. Diminețile ar putea să aducă ceață.
  • Vremea rămâne neschimbată până la finalul lunii în toată țara.

Norii sunt mai mulți azi, dar n-ai nevoie de umbrelă și nici de haine prea groase. Iar finalul săptămânii aduce vreme de plimbare, însă dimineața s-ar putea să ai de-a face cu ceața.

Unde ne bucurăm azi mai mult de soare?

Ne bucurăm de soare cam prin toată țara, dar din când în când mai apar și nori, mai ales dimineața prin nord, după-amiază și seara și prin pardele sud a țării. Însă în continuare am văzut că dimineața nu a mai fost de rece ca și în zilele trecute. La amiază încă avem 18-19 grade în pardele sud și de vest. Deci, e o vreme un pic peste normal și astăzi din punct de vedere al temperaturilor, dar spre deosebire de ieri, sunt ceva mai mulți nori. (Nu sunt nori amenințători, nu sunt nori de ploaie, așa că în continuare am putea spune că ne așteaptă o zi bună, în care nu trebuie din nou să ne îmbrăcăm prea gros.

Se apropie repede și weekendul. Ieșim la plimbare?

Ieșim la plimbare, vremea rămâne la fel de frumoasă, chiar se mai încălzește puțin, 20-22 de grade cam în multe zile din țară în weekend. Prin est este ceva mai multă ceață și mai persistentă pe la Iași, și acolo temperaturile rămân ceva mai scăzute.

Recomandări

AVEM REZULTATELE PE 25 NOV
CARE-I TRENDUL?
CE RĂMÂNE DIN EDUCAȚIE?
TU MĂNÂNCI STRIDII?
ARE RO NEVOIE DE SPITAL SMART?
ISRAEL VS IRAN

Este posibil ca și în Capitală să ne trezim sâmbătă și duminică cu puțină ceață, dar în afară de ceață nu avem nimic altceva, ceață care după ora 10- 11 se va ridica și va lăsa loc unui cer senin și unui soare foarte, foarte generos.

Citește și