• Înnorările se vor accentua treptat, mai ales în a doua parte a zilei, conform ANM
  • Ziua va ploua local în estul țării și pe arii restrânse îndeosebi la munte și în sud-vest
  • Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 şi 26 de grade Celsius

Vremea în țară

Vremea va deveni instabilă, anunță meteorologii. Înnorările se vor accentua treptat, mai ales în a doua parte a intervalului. Ziua va ploua local în estul țării și pe arii restrânse îndeosebi la munte și în sud-vest, iar din orele serii, aria ploilor va cuprinde treptat majoritatea regiunilor, conform ANM. Vor fi mai ales averse ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice.

Cantitățile de apă vor depasi local 10…15 l/mp, izolat 25 l/mp, iar pe spații mici vor fi căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în est și în sud-vest și pe arii restrânse în rest, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Temperaturile maxime, în scădere în cea mai mare parte a teritoriului, se vor încadra, în general, între 16 şi 26 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 14 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea se va menține normală sub aspect termic, dar va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate seara și noaptea, când vor fi averse în general slabe cantitativ, posibil însoțite de descărcări electrice, anunță ANM.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 10…11 grade Celsius.