• Vremea continuă să se răcească
  • Temperaturile maxime urcă până la 14 grade Celsius
  • Cerul va fi mai mult înnorat

Vremea în țară

Vremea va continua să se răcească, mai accentuat în regiunile sudice și sud-estice, devenind mai rece decât în mod normal la această dată. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 5 și 14 grade Celsius, cele mai scăzute valori urmând a se înregistra în estul Transilvaniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 7 grade Celsius.

Cerul va avea înnorări în general persistente, iar pe arii extinse în regiunile sudice, estice și centrale și pe spații mici în restul zonelor, vor fi perioade în care va ploua. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă şi pe arii restrânse, mai ales în sud, sud-est și la munte, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp.

În zona montană, îndeosebi la peste 1.500 m altitudine va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, iar la altitudini mai joase precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua în sud-vestul țării, iar temporar și în zona montană, mai ales pe crestele Carpaților Meridionali, unde va sufla cu peste 70…80 km/h, condiții în care ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată şi vizibilitatea va scădea sub 100 m.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Vremea în București

Vremea va fi închisă și se va răci accentuat, iar din a doua parte a zilei vor fi perioade în care va ploua. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade Celsius, iar cea minimă de 5…6 grade Celsius.