• Joi, 4 februarie, temperaturile continuă să crească.
  • Vântul rămâne destul de activ mai ales în nord-vestul, nord-estul, centrul țării și în zona montană.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 8 și 16 grade Celsius.

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi deosebit de caldă, dar vântoasă în cea mai mare parte a țării. La munte, viteza vântului va atinge 70…90 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, îndeosebi în Carpații Orientali, rafalele vor depăși 90…120 km/h, spulberând zăpada și determinând diminuarea vizibilității. Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze mai mari, ziua în nord-vestul și centrul țării, iar noaptea în nord-est, cu rafale de 55…65 km/h, iar pe arii restrânse 70…80 km/h, potrivit ANM.

În vestul, centrul, nordul și nord-estul țării, mai ales în cursul zilei, vor fi înnorări, local și temporar va ploua, iar în zona montană înaltă vor fi precipitații îndeosebi sub formă de lapoviță și ninsoare.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil și, îndeosebi în primele ore ale zilei, pe arii restrânse va fi ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -2 și 7 grade Celsius.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

ÎN BUCUREȘTI

Vremea va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări (rafale în jurul a 45 km/h) mai ales în a doua parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade Celsius. Dimineața, vor mai fi condiții de ceață.