• În Transilvania, nordul și centrul Moldovei vor predomina ninsorile și local se va depune strat de zăpadă
  • În Câmpia Română și Dobrogea vor fi ploi, iar treptat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă și lapoviță și ninsori
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 grade, iar cele minime între -6 și 4 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral

Meteo în România

În țară, vremea se va răci față de ziua precedentă, mai accentuat în regiunile sudice, transmite Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Vor fi înnorări și precipitații în cea mai mare parte a teritoriului, dar pe arii extinse și local însemnate cantitativ (se vor cumula peste 10…15 l/mp) în jumătatea de sud, anunță meteorologii.

În Transilvania, nordul și centrul Moldovei vor predomina ninsorile și local se va depune strat de zăpadă, în Câmpia Română și Dobrogea vor fi ploi, iar treptat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă și lapoviță și ninsori, iar în restul zonelor se vor semnala precipitații mixte, conform ANM.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Izolat vor fi condiții de polei. La munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare în sud-est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 grade Celsius, iar cele minime între -6 și 4 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

Meteo în București

Vremea se va răci și va avea un aspect de toamnă târzie. Vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie și trecător lapoviță.

Vântul va sufla moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de 0 – 1 grad Celsius.