Meteorologii au emis o nouă atenționare de ploi, valabilă pentru 15 județe. De mâine vine vara, iar ploile vor fi trecătoare

Ai nevoie de umbrelă și azi, cam peste tot prin țară, așa că meteorologii au emis o nouă atenționare valabilă pentru 15 județe din nord și vest. De mâine vine vara, iar ploile vor fi trecătoare.

O să avem parte de o vreme instabilă, astfel că după-amiaza spre seară vor putea să apară prin toată țara ploi cu tunete, fulgere, dar care să nu dureze prea mult. În schimb, în vest și nord-vest, zona Munților Apuseni, Maramureșului, plouă mai mult și se vor aduna cantități mai mari de apă.

În București, vremea se va încălzi ușor față de zilele precedente. După-amiaza și seara, vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade.

La munte, vremea va fi instabilă si răcoroasă. Vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Izolat vor fi căderi de grindină. Vântul va avea intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedentă.

Exit mobile version