• Prima săptămână de mai aduce maxime spre 25°C, dar și momente cu ploaie.
  • Mâine ar putea să plouă slab în sud, iar în rest va fi frumos și cald.
  • De Paște, vremea va fi însorită și normală termic. În capitală vor fi 23°C.

Minivacanța de 1 mai îți aduce vreme capricioasă. Maximele vor trece de 20 de grade în bună parte din țară, însă ploile de vară te vor provoca din când în când să deschizi umbrela.

Este într-adevăr o vreme destul de bună, însă vedem că au apărut norii și prin Capitală, în partea de sud mai ales, așa că ne așteptăm în această noapte, chiar și mâine, la câteva reprize de ploaie, dar vor fi și momente cu soare.

Cu excepția zonei de sud, restul țării se bucură și mâine de vreme frumoasă, cer senin și temperaturi de până la 25 de grade Celsius. Așa că, dacă suntem prin partea de sud, prin Capitală, prin Craiova sau chiar pe la mare, avem nevoie de umbrelă, pentru că vor fi reprize de ploaie, dar ne bucurăm și de soare, în același timp.

Recomandări

200 DE CANDIDAȚI SE RETRAG ÎN FRANȚA
CONDAMNAREA LUI TRUMP SE AMÂNĂ
BOMBELE RUSEȘTI CAD TOT ÎN RUSIA
CÂT DE SAFE E MAREA NEAGRĂ?
134K ELEVI DAU BACUL LA MATEMATICĂ
APPLE ADUCE A.I. PE VISION PRO

Ce suprize ne așteaptă până la finalul săptămânii?

Minivacanța începe cu vreme destul de capricioasă prin partea de sud, nori, reprize de ploaie, poate chiar și vânt. La mare, de 1 mai, câteva reprize de ploaie, vânt intens, destul de mulți nori, deci nu începe foarte bine sezonul, dar în restul țării, în continuare, vremea este destul de frumoasă.

Cu cât mergem spre final de săptămână, temperaturile rămân peste 20 de grade Celsius, este un lucru bun, însă, în continuare, s-ar putea să mai avem din când în când nevoie, și prin restul țării de această dată, nevoie de umbrelă, pe vineri, sâmbătă, dar sărbătorile Pascale ne aduc soare și vreme frumoasă.

Finalul de săptămână, duminică și luni, în primele zile de Paște vorbim de soare în mare parte din țară și temperaturi de până la 25 de grade Celsius.

Așa că, vom avea și vești bune, dar și vești rele, însă este bine că vom avea și momente cu soare, iar temperaturile nu mai scad foarte mult.

Citește și