Până pe 10 septembrie au fost anunțate temperaturi ridicate și precipitații deficitare

Temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul pentru această perioadă până pe 10 septembrie, conform prognozei emise marți de Administrația Națională de Meteorologie, scrie Mediafax.

Săptămâna 12-19 august 2024: Valorile termice vor fi mai mari decât cele obișnuite pentru această perioadă pe întreg teritoriul României, cu un accent deosebit în regiunile vestice și sud-vestice. Precipitațiile vor fi deficitare la nivel național.

Săptămâna 19-26 august 2024: Temperaturile medii vor depăși normele climatologice în toate regiunile, în special în sud. Precipitațiile vor fi sub medie în regiunile extracarpatice, iar în restul țării vor fi în limitele normale.

Săptămâna 26 august – 2 septembrie 2024: Temperaturile vor fi peste normal în toată țara, cu un accent pe sud și sud-vest. Precipitațiile vor fi deficitare în toate regiunile, mai ales în zonele montane.

Săptămâna 2-9 septembrie 2024: Temperaturile vor continua să fie peste media normală, în special în sud și sud-vest. Precipitațiile vor fi în general apropiate de valorile normale, cu un posibil ușor deficit în sud-vest, nord-vest și nord-est.

Exit mobile version