• Temperaturile ridicate se mențin și mâine. Pentru Bucureşti, Teleorman, Giurgiu și Ilfov AMN a emis cod portocaliu de caniculă.
  • În sudul şi estul Olteniei, nordul Munteniei şi cea mai mare parte a Dobrogei e cod galben de caniculă, cu temperaturi de 33-35 de grade Celsius.
  • Maximele înregistrate astăzi în Capitală vor ajunge la 35-38 de grade Celsius.

Capitala şi nouă judeţe rămân sub cod portocaliu de caniculă, scrie Mediafax. Maximele înregistrate astăzi vor ajunge la 35-38 de grade Celsius. În cea mai mare parte a Munteniei şi sud-vestul Dobrogei va fi caniculă şi disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

În sudul şi estul Olteniei, nordul Munteniei şi cea mai mare parte a Dobrogei e cod galben de caniculă, cu temperaturi de 33-35 de grade Celsius.

Temperaturile ridicate se mențin și mâine. Pentru Bucureşti, Teleorman, Giurgiu și Ilfov AMN a emis cod portocaliu de caniculă, cu maxim 37 de grade Celsius.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

În sudul şi estul Olteniei, cea mai mare parte a Munteniei şi în Dobrogea continentală temperaturile maxime ating 34-36 de grade Celsius.

Citește și