• Disconfortul termic va fi accentuat mâine în Oltenia și Muntenia, unde maximele urcă la 37°C. În Capitală se vor resimți 39°C.
  • Furtunile apar mai ales după-amiaza în Transilvania, Moldova, Crișana și la munte. Vor fi ploi torențiale, vijelii și grindină.
  • Valul de căldură  se intensifică la începutul săptămânii viitoare. Maximele ar putea ajunge la 40°C, însă vor mai fi și perioade cu furtuni.

Mâine dimineață intră în vigoare un cod portocaliu de caniculă ce vizează 12 județe din sudul țării și Capitală, dar trebuie să știi că vor fi și furtuni în restul țării.

Cine are parte de caniculă și cine de furtuni, mâine?

Partea de nord, Banat, Crișana, Moldova vor avea parte de furtuni începând de mâine după-amiază. Ar putea fi vorba chiar și de fenomene puternice izolat, precum vânt, grindină și ploaie torențială.

În partea de sud a țării, Oltenia, Muntenia și anumite zone din Dobrogea vor avea parte de o vreme caniculară cu temperaturi de peste 35 de grade Celsius, poate chiar maxime de 37 de grade. Astfel, disconfortul termic va fi accentuat în aceste zone.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Care sunt ultimele update-uri pentru săptămâna viitoare?

Valul de căldură este abia la început. Meteorologii se așteaptă ca acesta să se intensifice, iar luni, marți și miercuri temperaturile să ajungă la 40 de grade. Aceste valuri de căldură sunt prea intense pentru începutul verii.

Citește și