• Pregătește-ți haine de toamnă târzie pentru finalul de săptămână.
  • În capitală ai 23°C azi și mâine, dar cu minime sub 4°C de joi, iar ploile vor lipsi.
  • Weekend-ul se va menține foarte rece în toată țara, dar nu va ploua.

După un început de octombrie cald, trebuie să șții că se apropie zile de toamnă târzie. Vremea se răcește de la o zi la alta, iar în jumătate de țară minimele vor scădea spre 0 grade. Până atunci, bucură-te de următoarele ore care vin cu până la 25 de grade în sud.

La ce ne așteptăm azi?

Azi e o zi destul de bună în mare parte din țară. Chiar dacă ne uităm acum pe geam în capitală și vedem destul de mulți nori, ei bine, în următoarele ore vor fi 23-24 de grade și destul de mulți soare. Temperatură trece undeva cu 5-6 grade peste normal. 

Și în restul țării este destul de bine, mult soare, dar ceva mai răcoare prin partea de nord. 

Recomandări

TRUMP, NEMULȚUMIT DE ROL
BAZA ONU, ATACATĂ
ANATOMIA MITEI
ȘTII DE VREME?
UNDE MĂNÂNCI AZI?
ZELENSKI ACUZĂ NORDUL

Ei bine, de mâine lucrurile se schimbă, în special în centru, în nord, în vest. Temperaturile scad de la o zi la alta, dar cel puțin nu apar ploile. 

Pare că scoatem câteva haine de iarnă, într-adevăr. Pentru că diminețile vor fi din ce în ce mai reci.

Într-adevăr, cum spuneam, nu plouă, așa că lăsăm umbrela deoparte. Însă diminețile, mai ales de miercuri în partea de nord și de vest, și de joi în rest, vor fi reci, foarte reci. Adică, în prezent, temperatura va fi de 0 grade.

În capitală, săptămâna aceasta avem parte de dimineți foarte reci, probabil undeva în jur de 2-3 grade. În timpul zilei, nu vom mai trece de 2-3 grade.

Așadar, după o vreme foarte caldă la finalul săptămânii trecute, când aveam 30 de grade, vom trece la o vreme mai rece decât în mod normal, cu maxime sub 15 grade. Dar, până atunci, să ne bucurăm de zilele de astăzi și de mâine, care în sud încă mai aduc maxime de peste 20 de grade.

Citește și