• Soarele apare azi în sud și vest, unde maximele urcă la 27°C.
  • Vremea se va răci cu 15°C în weekend, iar ploile revin în toată țara.
  • Mâine vor fi 33°C în sud, însă norii și ploile cuprind vestul țării spre seară.

Te bucuri din nou de momente cu soare astăzi și mâine în mare parte din țară, dar weekend-ul aduce schimbări importante, așa că te sfătuiesc să-ți pregătești din timp hainele de toamnă târzie.

Pe unde mai ai nevoie de umbrelă azi?

Prin partea de Est a țării, în special pe la Iași, unde mai sunt câteva reprize de ploaie peste zi, dar în rest sunt vești bune pentru astăzi.

Apare soarele cam peste tot, dar și în capitală. Este mai timid momentan, dar urmează ore însorite și o temperatură de 29 de grade. Adică ne bucurăm de vară, cam prin partea de Vest și Sud a țării și am scăpa de ploi.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Care sunt veștile începând de mâine?

Mâine încă mai vorbim de vreme foarte frumoasă și de temperaturi ridicate, va fi chiar cald, 32-33 de grade prin partea de Sud și mult soare. Însă, răcirea începe din Vest către seară, unde apar și ploile, iar în weekend trecem la haine groase, cu adevărat, pentru că temperaturile scad cu 15 grade.

Vom avea maxime de 12-13 grade prin partea de Vest și de centru. Prin partea de Sud avem 20-22 de grade și destul de multe ploi. 

Însă, dacă vrem să mai avem parte de soare și vreme bună, va trebui să mergem tocmai în Portugalia, pentru că mare parte din Europa se va confronta pentru câteva zile cu vreme foarte, foarte rece. 

Citește și